Dans Bugg i forening

Introduktion til Bugg - en dans der er let at lære

• Lørdag den 19. januar 2019 kl. 13-15
  • Søndag den 3. februar 2019 kl. 10-12

Programmet vil være at den første halve time øves der grundtrin, dette gøres for at få nye dansere med på holdet. Derefter bliver der mulighed for at få instruktion i en "lille tur" og træne selv. "Turene vil variere", så øvede også kan deltage på disse datoer.

Kom og lær at danse med din partner, bedste ven m.m.
Alle voksne er velkomne - ingen forudsætninger. Medbring gerne en at danse med.
Sted: Gymnastiksalen på Sønderriskolen
Medbring: Indendørssko
Pris: Det er gratis at få en introduktions/prøvetime. Du er velkommen til at komme til flere gange, men så vil der blive opkrævet kr. 50 pr. person.
Underviser: Inge Hansen og Henrik Lynggaard Jensen
Tilmelding til inge@sdu.dk
Sønderris Sportsklub udbyder nu som noget nyt pardans - så kom og få afprøvet om fødderne vil lege med.

Bugg
Der udbydes dans på forskellige dage. Der er oprettet en gruppe på FB, hvor de fremtidige datoer kan ses:  https://www.facebook.com/groups/592792807838554/ (anmod om medlemskab).

Hvad er Bugg
Bugg er en populær dans fra Sverige. Bugg er en fire-trins dans og danses i forskellige hastigheder (120-180 BPM). Der kan danses til både ny og gammel musik. Det er en dans, du kan bruge, når du er til fest.

Bugg er en partner dans og følger visse grundlæggende regler, men er i det væsentlige improviseret, med kvinden følger mandens ledelse. I har fat i hinandens hænder og ikke meget i normal dansefatning.
Svensk Bugg tilhører swingdansfamilien og ligner meget på Modern Jive.
Bugg er både en meget populær social dans samt en konkurrencedygtig dans i Sverige.Det har også de fleste konkurrenter og praktikere inden for den svenske danserforening.

Program

• Den første ½ time vil der blive arbejdet med grundtrin. Har du grundtrinene på plads kan du vælge at komme ½ time senere.
  • Hver gang vil der være en ny tur at lære
  • Selvfølgelig er der søndage og lørdage hvor du ikke kan deltage, det betyder ikke noget.

Pris:

• Gratis hvis det er første gang du deltager
  • Derefter: Har et medlemskab af Sønderris Sportsklub - fritræningsordning, hvor man betaler kr. 149 pr. måned, kan deltage gratis.
  • Eller
    Betal pr. gang kr. 50 pr. person