Klovneløb

I samarbejde med Danske Hospitalsklovne og Sønderris Sportsklub, afvikler vi igen Klovneløb ved Sønderris Sportsklub så sæt kryds i kalenderen søndag d. 12 maj 2019.

Klovneløb er hyggelige og sociale familieløb, hvor alle der kan kravle, gå, rulle eller løbe, kan være med. Det handler ikke om at være hurtigst. Det handler om at få en hyggelig og sjov dag, og samtidig støtte et godt formål.

Det koster 70 kr. at deltage i et Klovneløb. 58 kr. går direkte til hospitalsklovnenes besøg på børneafdelingerne. 6 kr. går til løbets afholdelse og administration, og 6 kr. går til den lokale arrangør.
Som noget nyt i år, kan man spare 10,- pr. deltager, hvis man tilmelder sig min. 5 af gangen.

Køb billet på dette link: danskehospitalsklovne.dk/content/klovnel%C3%B8b-s%C3%B8nderris-esbjerg-2019

Du kan både læse og se meget mere her om:

Billeder
SSK tager rigtig mange situationsbilleder til de forskellige arrangementer. Det er med til at fortælle historien om en succesfuld sportsklub og vi har en opfattelse at vores medlemmer holder meget af det.
Skulle du møde et billede der støder dig – så skriv til ssk@soenderris.dk att: Inge Hansen.

Kontaktperson: Linette Stig Mackenhauer