I samarbejde med Danske Hospitalsklovne og Sønderris Sportsklub, blev 2017 året hvor løbet blev afviklet i Sønderris Sportsklub for første gang, det gjorde vi nemlig på mors dag d. 14 maj 2017.

Der var en rigtig god stemning og højt humør, da mere end 250 deltagere fra flere steder i landet mødtes for at løbe for de danske hospitalsklovne. Der var også salg af armbånd, hvis man ville støtte hospitalsklovnene yderligere.

Der er tilmeldt 64 klovneløb på landsplan, men SSK Klovneløb fik samlet kr. 13.360,- som går direkte til de danske hospitalsklovne.

Vi havde skaffet 22 sponsorer rundt omkring i Esbjerg, der tilsammen havde doneret præmier for over kr. 10.000,-

Du kan både læse og se meget mere her om:

I samarbejde med Danske Hospitalsklovne og Sønderris Sportsklub, blev 2017 året hvor løbet blev afviklet for første gang i Sønderris.

Jeg vil derfor på vegne af de danske hospitalsklovne og Sønderris Sportsklub gerne sige en stor tak til alle, der bakkede os op til vores Klovneløb, samt en stor tak til alle vores sponsorer:

Gourmetbutik.Dk

Hjerting Blomster.

Skjern Bank, Esbjerg.

MK NEGLE.

BAKKE DAL.

Castus.

Sædding Apotek.

Esbjerg Vinbutik.

McDonalds Stormgade.

Reksle fodpleje.

Lana håndlæsning & energimassage.

Jysk, CityNord.

Imerco, CityNord.