I samarbejde med Danske Hospitalsklovne og Sønderris Sportsklub, blev 2018 året hvor løbet blev afviklet for anden gang i Sønderris.

Der var en rigtig god stemning og højt humør, da mere end 200 deltagere fra flere steder i landet mødtes for at løbe for de danske hospitalsklovne. Der var også salg af armbånd, hvis man ville støtte hospitalsklovnene yderligere.

Der er tilmeldt 65 klovneløb på landsplan, men SSK Klovneløb fik samlet kr. 10.630,- som går direkte til de danske hospitalsklovne.

Vi havde skaffet 21 sponsorer rundt omkring i Esbjerg, der tilsammen havde doneret præmier for over kr. 14.000,-

Jeg vil derfor på vegne af de danske hospitalsklovne og Sønderris Sportsklub gerne sige en stor tak til alle, der bakkede os op til vores Klovneløb, samt en stor tak til alle vores sponsorer:

Reksle Fodpleje, Ådalen.

Castus.

Tøj-Eksperten, Esbjerg storcenter.

GameStop, Esbjerg storcenter.

Sportsmaster, Esbjerg storcenter.

SUNSET, Esbjerg Storcenter.

Toys'R'Us, Gjesing.

Trine's Fodpleje Og Velvære, Sønderris.

Rema1000, Tarp.

City Jump, Varde.

Moments by fruergaard, Sønderris.

Statoil, Ådalen.

Fiskeri og søfartsmuseet, Esbjerg.

Neptun Apotek, Sædding centeret.

Lana Håndlæsning & Energimassage, Hjerting.

Nærbutikken, Ådalen.

Blusette, Kirkegade Esbjerg.