I samarbejde med Danske Hospitalsklovne og Sønderris Sportsklub, blev 2019 året hvor løbet igen blev afviklet i Sønderris Sportsklub, det gjorde vi nemlig på mors dag d. 12 maj 2019.

Der var en rigtig god stemning og højt humør, da vi lige præcis ramte 300 deltagere fra flere steder i landet mødtes for at løbe for de danske hospitalsklovne. Der var også salg af armbånd, hvis man ville støtte hospitalsklovnene yderligere.

Vi var også så heldige at have besøg af vores sundhedsminister Ellen Trane Nørby, som var et smut forbi for at sige et par ord samt vores lokale Hospitalsklovn Fiola som også var med under hele løbet.

Der er tilmeldt 60 klovneløb på landsplan, men SSK Klovneløb fik samlet kr. 19.000,- som går direkte til de danske hospitalsklovne.

Vi havde skaffet 21 sponsorer rundt omkring i Esbjerg, der tilsammen havde doneret præmier for over kr. 10.000,-

Jeg vil derfor på vegne af de danske hospitalsklovne og Sønderris Sportsklub gerne sige en stor tak til alle, der bakkede os op til vores Klovneløb, samt en stor tak til alle vores sponsorer:

Beauty Feet, Sønderris.

Click, Sædding centeret.

Tøj-eksperten, Esbjerg storcenter.

Nielsen, Esbjerg storcenter.

Sportsmaster, Esbjerg storcenter.

Landal GreenPark, SEAWEST.

Hjerting blomster, Hjerting.

Flea loppen, Sædding.

Neptun Apotek, Sædding centeret.

Jysk, Gjesing.

Havnekiosken, Bork.

Fakta, Sønderris.

Moments by fruergaard, Sønderris.

Stalden pool & sportsbar, Esbjerg.

Lana Energi og hændlæsning, Hjerting.

Rema1000, Tarp.

Djurs sommerland.