SSK har indgået et samarbejdsaftale med Aarhus Ostepati
Mandag den 24. oktober 2022 kl. 17 tilbyder Aarhus Osteopati mulighed for at du komme i skyboksen og høre et foredrag om hvad firmaet kan.
Efterfølgende vil der være gratis screening, der vil møde 3 behandlere op.
Tilmelding til inge@sdu.dk (maks 25 deltagere). Først til mølle.

Mikkel Stage som bor i Sønderris har lavet denne video: Se video her

Program:

Vi kommer til, at fortælle lidt om hvad Osteopati er, og hvordan vores tilgang, som behandler er til eventuelle problematikker, som du potentielt kan gå og døje med, samt lidt generel information om menneskekroppen og smerte. Derefter er der muligheder for, at få en gratis screening af vores behandlere, hvor vi kommer mere omkring, om Osteopati er relevant for netop dine problematikker.

 

Hvad er osteopati

En osteopat besidder to autoriserede uddannelser. Forud for Osteopat uddannelsen har osteopaten en bachelorgrad i fysioterapi, for derefter at uddanne sig til Osteopat over 4-5 år. En Osteopat har uddannelse indenfor alle videnskabelige fag der vedrører menneskekroppen. Osteopater betragter individet og kroppen som en helhed. De har til formål at finde årsagerne bag ved de problemer den enkelte har, i stedet for kun at behandle symptomerne derpå. Det gøres ved at kigge på alle kroppens systemer og forstå deres sammenhæng. F.eks. kan problemer i organsystemet påvirke led og muskler.

 

En typisk osteopatisk undersøgelse

Først vil hele din historie gennemgås, samt alle kroppens systemer bliver spurgt ind til. Derefter laves der en undersøgelse hvor hele kroppen tjekkes for dysfunktioner - områder hvor bevægelse og funktion ikke er optimalt. Her tjekkes alle led, muskler, bindevæv, hinderne omkring organerne, nerverne, kraniet mm.