SSK Fitness

SSK Fitness er for helt almindelige mennesker, der ønsker en sundere og mere aktiv hverdag og vi hjælper dig med at komme i gang.
Vi er mange instruktører som løbende bliver opdateret via kurser og som står parat med hjælp og vejledning

Centret har åbnet alle ugens 7 dage fra kl. 5:00 - 22:00 hvor medlemmerne kan komme og gå som de har tid og lyst til.
Dette foregår ved hjælp af et personligt adgangskort.

SSK Fitness   er en del af den lokale idrætsforening Sønderris Sportsklub.

Vores motionslokale er indrettet med et bredt udvalg af motionsudstyr til træning af kondition, styrke og koordination. Vi har investeret i noget af det bedste og nyeste udstyr på markedet. Der er løbebånd, romaskine, crosstrainer, styrtræningsmaskiner, håndvægte, vægtstænger m.m.

Inden du begynder at træne kan du få en gratis prøvetime. Kontakt ssk@soenderris.dk, skriv prøvetime i fitness.

Alle instruktører har gennemgået en DGI uddannelse som fitnessinstruktør. Vi er både mænd og kvinder.

Husk at medbringe behageligt træningstøj, indendørssko, drikkeflaske og et træningshåndklæde. Toiletter i tilbygningen med bademuligheder.
Opbevaringsskabe, finder du ved indgangen til tilbygningen. Disse skabe skal bruges til din jakke, sko, taske m.m. imens du træner. Du skal huske selv at medbringe en hængelås, hvis du ønsker skabet låst imens du træner. Du kan stadig stille dine sko ved indgangen, hvis du ikke ønsker dem låst inde.

Den lange gang må ikke indeholde fodtøj, overtøj m.m. Gangen er også tiltænkt til opvarmning til de børn der skal spille i hallen, og de kan ikke komme til for vores tøj.

Du kan trygt træne hos os. Vi hjælper dig med at komme igang og vi tilbyder at lave et personligt træningsprogram til dig.

Har du lyst til at træne lokalt, er du velkommen som medlem af SSK Fitness.

Doping

DOPING
I SSK Fitness tager vi skarp afstand fra alle former for doping.
I SSK Fitness tror vi på den rene (dopingfri) måde at opbygge muskulatur, nemlig via den korrekte træning og den korrekte kost. Derfor samarbejder vi med Anti Doping Danmark, som til enhver tid kan komme forbi og udtage folk til kontrol.
Som bruger af SSK Fitness er det et krav, at man deltager i en sådan kontrol, hvis man er tilstede i fitness lokalet, når der kommer en kontrol.
Såfremt man nægter dette, vil man, med omgående virkning, blive udelukket på livstid fra SSK Fitness.
Læs mere på http://www.antidoping.dk