SSK Fitness

SSK Fitness, som er en del af den lokale idrætsforening Sønderris Sportsklub, er for helt almindelige mennesker, der ønsker en sundere og mere aktiv hverdag, og vi hjælper dig gerne med at komme i gang.

Vi er 8 frivillige instruktører/vejledere som deles om at tage vagter i centret fra mandag til torsdag i tidsrummet fra kl. 18-20. Her står vi parat med generel råd og vejledning i forhold til at komme godt i gang med fitness, så du er helt tryg med at ”gå i gang”. Du er velkommen til at tage noter under gennemgangen af maskinerne. Vi vejleder meget gerne i det optimale antal sæt, antal gentagelser og vægt ud fra dine personlige mål og nuværende form.

Centret har åbnet alle ugens 7 dage fra kl. 5:00 - 22:00 hvor medlemmerne kan komme og gå som de har tid og lyst til.
Dette foregår ved hjælp af en personlig udleveret adgangsbrik.

Vores center er indrettet med et bredt udvalg af motionsudstyr til træning af kondition, styrke og koordination. Vi har investeret i noget af det bedste og nyeste udstyr på markedet. Der er 2 løbebånd, 2 romaskiner, crosstrainer, styrketræningsmaskiner, håndvægte, vægtstænger m.m.

Inden du begynder at træne/beslutter dig for medlemskab, kan du få en gratis prøvetime. Kontakt ssk@soenderris.dk pr. mail, skriv prøvetime i fitness og oplys dit navn og telefonnummer. Du vil herefter blive kontaktet af afdelingslederen, så I sammen kan finde et passende tidspunkt.

Vi tilstræber, at alle instruktører gennemgår en DGI uddannelse som fitnessinstruktør.

Husk at medbringe behageligt træningstøj, indendørssko, drikkeflaske og et træningshåndklæde.
Toiletter i tilbygningen med bademuligheder.
Opbevaringsskabe, finder du ved indgangen til tilbygningen. Disse skabe skal bruges til din jakke, sko, taske m.m. imens du træner. Du skal huske selv at medbringe en hængelås, hvis du ønsker skabet låst imens du træner. Du kan stadig stille dine sko ved indgangen, hvis du ikke ønsker dem låst inde.

Den lange gang må ikke anvendes til opbevaring af tøj m.m. Gangen er nemlig også tiltænkt til opvarmning til de børn der skal spille i hallen.

Har du lyst til at træne lokalt, er du altid velkommen i SSK Fitness.

Vi glæder os til at se dig.

Doping

DOPING
I SSK Fitness tager vi skarp afstand fra alle former for doping.
I SSK Fitness tror vi på den rene (dopingfri) måde at opbygge muskulatur, nemlig via den korrekte træning og den korrekte kost. Derfor samarbejder vi med Anti Doping Danmark, som til enhver tid kan komme forbi og udtage folk til kontrol.
Som bruger af SSK Fitness er det et krav, at man deltager i en sådan kontrol, hvis man er tilstede i fitness lokalet, når der kommer en kontrol.
Såfremt man nægter dette, vil man, med omgående virkning, blive udelukket på livstid fra SSK Fitness.
Læs mere på http://www.antidoping.dk