Gymnastiksæsonen

Sønderris Sportsklub tilbyder gymnastik til både børn og voksne. Vi træner i gymnastiksalen på Sønderris skolen og p.t er det kun spring der træner over i Sønderris hallen.

Vores primære sæson er fra 1. september til omkring midt/sidst i marts, hvor vi afslutter med gymnastikopvisning.

Der tilbydes nu sommer gymnastik for voksne, fra april til juni. Uge 13-26

Vi tilbyder et bredt udvalg af hold i gymnastikafdelingen. Nogle hold udbydes i vintersæsonen (ultimo august) andre i forårssæsonen (fra 1. april)

Børn

Vi har p.t ingen sommer hold til børnene, fordi vi ingen instruktør har. Derfor holder børneholdene sommer pause. Vi plejer at åbne for onlineshoppen omkring 1 august.

Kunne du tænke dig at være frivillig hjælper eller instruktør så kontakt os hurtigst mulig.
Vi kan altid bruge hænder, så kom gerne og få en snak eller send en mail til
Linette@mackenhauer.com

Vi mangler 1 instruktør og 1 hjælpetræner til mor/far/barn holdenen, det skal være mandag, tirsdag eller onsdag kl. 16-17.
P.t tilbydes der IKKE mor/far/barn hold når vi starter op i uge 36, med mindre der er nogen der melder sig?
Vi mangler et hold til 1-2 år og to hold til 2-3 år.

Gymnastik børnehold starter op igen i uge 36.

(Husk at se vores tilbud i festugen i uge 35 samt fælles fotografering til julekalenderen)

Voksne tilbyder sommertræning (læs det aktuelle program) Men vi har bla.

• Yoga (begynder) starter dog først fra d. 29/4
  • Stram op.
  • CrossGym.
  • CrossDance

Her kan du læse mere om:

Vores timer foregår i gymnastiksalen på Sønderris Skolen, springholdet træner dog i Sønderrishallen.

Tilmelding og køb af medlemskab skal ske via Webshop, ellers send os en mail.