Sønderris Sportsklub tilbyder gymnastik til både børn og voksne. Vi træner i gymnastiksalen på Sønderris skolen og p.t er det kun spring der træner ovre i Sønderris hallen.

Vores primære sæson er fra 1. september til omkring midt/sidst i marts, hvor vi afslutter med gymnastikopvisning.

På grund af Corona har vi ikke haft mulighed for at tilbyde de hold som vi plejer, så i år tilbydes der kun sommer CrossGym for voksne, fra juli til august.
Se holdene i sport-solution.

Børn

Vi har p.t ingen sommer hold til børnene, fordi vi ingen instruktør har. Derfor holder børneholdene sommer pause. Vi plejer at åbne for onlineshoppen omkring 1 august, men vi er stadig i fuld gang med planlægningen for at få nogle hold på programmet.

Hvis du kunne tænke dig at være frivillig hjælper eller instruktør så kontakt os hurtigst mulig, kunne være lækkert at have flere hold at tilbyde.
Vi kan altid bruge hænder, så kom gerne og få en snak eller send en mail til
Linette@mackenhauer.com

Gymnastik børnehold starter op igen i uge 36.

BEMÆRK: Vi åbner onlinebooking omkring august, der skal nok komme en dato ud når vi er klar.

Voksne tilbyder sommertræning (læs det aktuelle program) Men vi har bla.

• Yoga (begynder) Se tiderne på facebook, gruppen hedder ''SSK yoga sønderris''
  • CrossGym.

(Du skal tilmelde dig via sport-solution)

Her kan du læse mere om:

Vores timer foregår i gymnastiksalen på Sønderris Skolen, springholdet træner dog i Sønderrishallen.

Tilmelding og køb af medlemskab skal ske via Webshop, ellers send os en mail.