Information om Covid-19

Opdateret den

Særligt for de enkelte idrætsgrene

Nogle idrætter har særlige regler i forhold til ankomst/afgang og afvikling af sporten, se mere omkring de specifikke idrætter her:

 

Coronapas skal fremvises ved voksenidræt. https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/coronapas

Forsamlingsforbud ved udendørs idræt

Ved udendørs idræt må der efter den 1. marts 2021 befinde sig 25 personer i en træningszone.

 

Mere info til dig

Følg med Facebook under de enkelte afdelinger. Retningslinjer opdateres løbende på hjemmesiden under de enkelte idrætter.

Vi opfordrer alle til at overholde de nye retningslinjer ellers kan vi risikere yderligere stramninger. Der tilbagebetales ikke kontingent.

De øvrige initiativer omkring afstand, afspritning osv. fortsætter uændret. Så kig efter afspritningsmuligheder når du går ind.

  Fra 6/5 2021

  • Der er åbent for idræt for børn og unge under 18 år, samt personer på 18 år og derover, hvis tilstedeværelse er nødvendig for forsvarlig afholdelse af aktiviteten. Der gælder ikke krav om coronapas. Der gælder forsamlingsloft på 25 personer.
  • Der er åbent for indendørs foreningsliv for børn og unge under 18 år, samt personer på 18 år og derover, hvis tilstedeværelse er nødvendig for forsvarlig afholdelse af aktiviteten. Der gælder ikke krav om coronapas. Der gælder forsamlingsloft på 25 personer. Genåbningen omfatter ikke sangaktiviteter.
  • Der er åbent for idræt for voksne over 70 år. Der gælder krav om coronapas. Der gælder forsamlingsloft på 25 personer.
  • Der er åbent for indendørs idrætsaktiviteter i organiseret regi for personer over 18 år. Der gælder krav om coronapas. Der gælder forsamlingsloft på 25 personer.
  • For personer mellem 18 år og 70 år omfatter åbningen af idrætsaktiviteter alene ikke-kontaktsport.
  • Der åbnes for fitnesscentre, herunder fitnesscentre på hoteller, med krav om coronapas. Der vil være krav om bemanding i fitnesscentrene i åbningstiden mhp. at sikre den fornødne kontrol med coronapas og overholdelse af smitteforebyggende tiltag, herunder afspritning mv.
  • Lege- og badelande, spillehaller og kasinoer mv. er fortsat lukket for offentligheden.

  Læs mere om coronapas

  Du kan finde uddybende svar på spørgsmål og retningslinjer for idræts- og foreningslivet hos Kulturministeriet

  Fremvisning af Coronapas for voksen idræt indendørs