SSK Fritræningsordning

Er du 15 år og derover har SSK følgende tilbud til dig

Betal kr. 149 pr. måned og deltag i alle vores aktiviteter*.

Du vælger selv om du vil dyrke fodbold, spinne, lave gymnastik, skyde med bue eller bare træne i fitness lokalet. Du kan gøre det så tit du vil og har overskud til.  Dvs. at du betaler en fast pris pr. måned og så kan du deltage i alle aktiviteterne hos SSK.

Når du har købt medlemskab, kan du selv "hoppe rundt" mellem holdene alt efter hvad du lige er til.  Via edb-systemet booker du hvad du har lyst til med undtagelse af Fitness, hvor du bare kommer, når du har lyst.

Håndbold er ikke en del af den alm. fritræningsordning til kr. 149 pr. måned. Er du håndboldspiller betaler du din håndboldkontingent og kan tilkøbe fritræning til kr. 89 pr. måned.

Oprettelsesgebyr.
Ved oprettelse opkræver vi kr.100 i administrationsgebyr.
Dette beløb går til dækning af omkostninger ved oprettelser af denne type af medlemskab.

Brik
Hvis du ønsker at benytte fitnesslokalet skal du have en nøglebrik..
Bemærk at der er en lejepris på kr. 100. Brikken skal returneres ved afslutning af medlemskab og beløbet refunderes ikke.

Opsigelse / udmelding

Kontant betaling

Du kan også købe kontante medlemsskaber til dig eller dit barn.
Du finder det hele i webshoppen.
Ønsker du at læse mere om priser og indhold, så henviser vi til de enkelte sportsgrene.