Om SSK

Sønderris Sportsklub er en breddeidrætsklub beliggende i Esbjerg-forstaden Sønderris.

Klubben har mere end 1.600 medlemmer som er bredt repræsenteret indenfor alle sportsgrene. SSK bestyrelse

Sammen med Sønderris, er SSK vokset betydeligt siden den spæde start i 1987, hvor håndbold og fodbold afdelingen blev stiftet. Igennem tiden er der kommet mange forskellige idrætsgrene til, og i dag har klubben  en virkelig bred sammensætning af idrætter som inkluderer:

SSK tilbyder motionsbadminton, dvs. vi lejer baner ud til medlemmer. Der foregår ingen træning.
SSK byder også på livsstilsændrings forløb. Træningen kan ikke stå alene, kosten er også en vigtig faktor i forbindelse med sundhed.

Derudover er SSK åben for nye initiativer, drevet af de mere end 150 frivillige der tegner SSK som en stor, stærk forening forankret i fællesskabet, i og omkring Sønderris.