Om SSK

Sønderris Sportsklub er en breddeidrætsklub beliggende i Esbjerg-forstaden Sønderris.

Klubben har mere end 1.400 medlemmer som er bredt repræsenteret indenfor alle sportsgrene. SSK bestyrelse

Sammen med Sønderris, er SSK vokset betydeligt siden den spæde start i 1987, hvor håndbold og fodbold afdelingen blev stiftet. Igennem tiden er der kommet mange forskellige idrætsgrene til, og i dag har klubben  en virkelig bred sammensætning af idrætter som inkluderer:

SSK byder også på livsstilsændrings forløb. Træningen kan ikke stå alene, kosten er også en vigtig faktor i forbindelse med sundhed.

Derudover er SSK åben for nye initiativer, drevet af de mere end 150 frivillige der tegner SSK som en stor, stærk forening forankret i fællesskabet, i og omkring Sønderris.