SGI/SSK U15 i Holland i påsken 2019

oprettet af Ulrik Pedersen | |   Fodbold

Igen i år har vores årgang 2004 været i Holland for at deltage i ’Easter Open’. Stævnet er opdelt i tre turneringer, hvor vi i år deltog i ’West’ turneringen som foregik i Sassenheim syd for Amsterdam.

Samlet deltog over 640 hold fra 16 lande i ’Easter open’ i 2019.

Turen til Holland startede skærtorsdag morgen kl. 9:00 på parkeringspladsen ved Guldager Idrætscenter. 28 drenge og 4 trænere/ledere var piv-klar til en påske fyldt med oplevelser og fodbold. En bustur til Amsterdam er altid garant for køer på de tyske motorveje, og denne var da heller ikke nogen undtagelse. 11½ time nåede vi op på, men så var aftensmaden også serveret på vores vandrehjem da vi ankom torsdag aften. Efter lidt mad, infomøde og hygge var det godnat og sov godt, inden fredagens oplevelser.

Fredagen var til fri afbenyttelse, men det skulle nu ikke holde os fra at få fyldt i oplevelsesrygsækken. Først var vi en tur forbi Johan Cruijff Arena, hvor vi oste og shoppede. Vejret var pragtfuldt, så der var også masser af muligheder for at få lidt farve på de blege vestjyske ben.

Efter et par timer, gik turen videre ind til centrum af Amsterdam. Her tog vi en fælles frokost og vandretur rundt i den indre by, inden drengene i grupper fik lov til at udforske centrum på egen hånd.

Efter aftensmaden, startede forberedelserne til selve turneringen. Dette med træning og finpudsning af aftaler og taktik på en rigtig fin bane vi havde fået lov at låne af en af de lokale klubber i nærheden af vandrehjemmet.

Lørdag morgen startede turneringen for begge vores hold. Sportsligt blev lørdag (1 sejr og 5 nederlag) ikke den bedste i verden, og det var en flok slukørede drenge, der kom ud af omklædningsrummene efter evalueringen af lørdagens indsats. Det kan dog i parentes nævnes, at begge de 2 puljevindere, som vi bl.a. mødte, begge endte i den senere finale søndag eftermiddag….

Eftermiddagen blev brugt på at se masser af fodbold samt hygge i solen. Aftenen blev brugt på en omgang ’Ultimate’ et spil som normalt foregår med frisbee, men trænerteamet valgte at opgradere spillet og spille med fodbold og indkast i stedet.

Søndagen stod på pladseringskampe for begge vores hold. Her var ingen af holdene til at kende fra lørdag, og søndagens turnering gav lutter sejre til begge hold og hermed to gange puljevindere. En stærk afslutning, som gav masser af selvtillid og tro på egne evner for begge hold.

Efter endnu en eftermiddag i solen, vendte vores bus næsen mod Danmark, og tidligt mandag morgen var det en flok noget trætte forældre, der mødte os på parkeringspladsen ved Idrætscenteret da bussen landede kl. 03:30.

Til slut skal lyde en stor tak til de 2 trænere Jesper Adsersen og Mikkel Jørgensen for det store arbejde på banerne og til de 2 ledere Ina Jørgensen og Kim Langerhuus for hele tiden at have styr på det praktiske. Uden dem alle har turen ikke været mulig for denne herlige flok drenge.