Gå til hoved-indhold

SGI/SSK U17 fodbold forsætter de gode takter!

af Kim Langerhuus | SGI/SSSK Fodbold

SGI/SSK 1 - Erritsø GIF

Modsat sæsonpremieren, hvor spillet var lidt nervøs, så satte holdet sig solidt på kampen fra første fløjt. Spillet flød i et langt højere tempo og med mange flotte angreb igennem hele kampen. 

Vi kommer foran på en dødbold efter 6min, hvor bolden, efter hjørnespark, passerer igennem feltet og til sidst havner ved Marcus Borg, som sætter den flot i mål. Erritsø svarer lidt igen og resten af 1. halvleg er det et intenst opgør med mange nærkampe om bolden. 

Efter god snak i pausen, så forventer vi at Erritsø vil komme med et langt højere tryk, men det modsatte sker. Vi sætter os fuldstændigt på kampen og det er nærmest spil til et mål. Efter flere gode angreb, så kommer vi på 2-0 efter 69 min ved Lucas Langerhuus, som retter bolden af efter et langskud fra Mads Rosendahl. Erritsø når knap nok at give bolden op før vi erobrer den og sender Hugo Kryger alene afsted mod keeperen og sætter den stensikkert til 3-0 efter 70 min. 

5 min senere er Hugo Kryger atter på spil og nedlægges i feltet efter en flot dribletur. Vores topscorer Emil Rasmussen omsætter sikkert straffesparket til 4-0. 

Efter to flotte sejre, har drengene lagt sig på en flot 1. plads i puljen. Nu venter en svær uge med 2 udekampe mod Kolding Nord og Gauerslund. 

Holdet takker for den flotte opbakning i dag.