Gå til hoved-indhold

Store hoppedag

af Ulrik Pedersen / Inge Hansen | Klubnyheder

SSK havde ansøgt om tilskud til afvikling af en hoppedag for områdets børn og var blevet godkendt til fuld bevilling. Det betød at SSK havde fået kr. 11.000,- til dækning af udgifter til leje af hal og hoppeborge.

En dejlig dag for børn og voksne er vel overstået.

Sønderris Sportsklub var en af de heldige ifbm. uddeling af midler fra DIF og DGI foreningspulje.

Da alle deltagerne på dagen havde købt billet forud, kunne SSK returner det fulde beløb, da familierne ankom til hallen.

Næsten 200 børn og voksne hyggede sig dagen igennem på de 6 kæmpestore hopppeborge. Corona-restriktionerne gjorde at dagen var delt op i 2, så der aldrig kom mere end 100 personer i hallen af gangen.

Tak til alle de frivillige der hjalp på dagen. Vi håber der er mod på at gentage denne type arrangement en anden gang.

Se billeder fra forberedelserne her.