Gå til hoved-indhold

Pokalexit for U17

af René Lagoni Hansen | SGI/SSSK Fodbold

SGI/SSK U17 i bitter pokalexit efter stærk præstation!

Efter en rigtig spændende kamp med højt tempo og i lange perioder en rigtig velspillet kamp, så taber vi desværre mod Varde efter straffesparkskonkurrence.

Varde har netop vundet sin pulje i liga 2 og var storfavorit inden aftenens opgør og de starter da også kampen bedst med mange flotte kombinationer, som vi har svært ved at dæmme op for. De kommer dog ikke frem til noget og vi arbejder os stille og roligt ind i kampen i takt med at vi bliver bedre på bolden.

1. halvleg bliver en intens affære, hvor der er kamp om hver enkelt meter på banen og chancerne udebliver fra begge hold.

2. halvleg forsætter i samme spor, men efterhånden som kampen skrider frem, så bliver vi stærkere og stærkere og vi har optræk til flere gode angreb uden, at vi kommer frem til de helt store chancer.

15 min før tid spiller vi dog os flot igennem og har først en løs chance, som smutter videre igennem feltet, hvor Marcus Borg har en kæmpe chance, som desværre rammer stolpen. Utroligt ærgerligt, da vi i denne periode af kampen er bedst og havde fortjent en bedre skæbne.

Kampen ender 0-0 og kampen skal afgøres på straffe, som Varde desværre vinder.

Alt i alt en super præstation af drengene og nok en anelse ufortjent, at Varde vinder i dag.

Vi ønsker Varde held og lykke videre i pokalen.

 

Link til Kampfakta hos DBU