Gå til hoved-indhold

SSK U17 piger søger nye medspillere

af Ulrik Lindberg Pedersen | | Fodbold

Pigefodbolden i SSK er i rivende udvikling, og vi har nu mere end 130 piger i vores børne- og ungdomsafdeling!

Årgangene 06, 07, 08 og 09 er lige nu samlet på U17 holdet, hvor fællesskab, venskab og personlig udvikling, går side om side med det fodboldfaglige.

Pigerne træner pt. 2 gange ugentligt, og spiller for nuværende primært trænings- og stævnekampe, men med en målsætning om snarligt at kunne stille op i DBU turneringen.

Holdet trænes af vores dygtige pigetrænere, Marco Andreasen, Jan Ulrich samt målmandstræner Orsi Varga, og koordineres af holdleder Dorthe Ulrich.

Har du lyst til at blive en del af vores fællesskab, som foruden træning og kampe, også inkluderer hyggelige sociale aktiviteter, så kontakt holdleder Dorthe Ulrich for yderligere information.

Du finder kontaktoplysninger og træningstider på klubbens hjemmeside.