Juletræsfesten

Bemærk: Juletræsfesten 2020 aflyses pga. Corona

Det er Sønderris Sportsklub (SSK) der arrangerer festen og overskuddet går til børn og unge i Sønderris. De voksne kan købe æbleskiver, kage, kaffe, the  m.m. Alle børn med voksne (også gerne bedsteforældre) i Sønderris inviteres til juletræsfest i hallen Julemanden kommer på besøg og danser og leger med os. Derudover har vi inviteret  musikere, der kommer og spiller og synger sammen med os. Alle tilmeldte børn får udleveret 2 æbleskiver, 1 sodavand og en lille slikpose. De voksne kan købe æbleskiver, kaffe, kage m.m. i cafeen.

Pris kr. 60 pr. barn – voksne gratis

Tilmelding og betaling foregår i webshoppen, tryk her: Onlineshop

se 2019 plakatten her

Billeder
SSK tager rigtig mange situationsbilleder til de forskellige arrangementer. Det er med til at fortælle historien om en succesfuld sportsklub og vi har en opfattelse at vores medlemmer holder meget af det.
Skulle du møde et billede der støder dig – så skriv til ssk@soenderris.dk att: Inge Hansen.

Billeder fra tidligere år: