SSK Fitness

SSK Fitness, som er en del af den lokale idrætsforening Sønderris Sportsklub, er for helt almindelige mennesker, der ønsker en sundere og mere aktiv hverdag, og vi hjælper dig gerne med at komme i gang.

Vi er 8 frivillige instruktører/vejledere som deles om at tage vagter i centret fra mandag til torsdag i forskellige tidsum men typisk imellem 16-20 (se tiderne på tavlen i centret). Her står vi parat med generel råd og vejledning i forhold til at komme godt i gang med fitness, så du er helt tryg med at ”gå i gang”. Du er velkommen til at tage noter under gennemgangen af maskinerne. Vi vejleder meget gerne i det optimale antal sæt, antal gentagelser og vægt ud fra dine personlige mål og nuværende form.

Centret har åbnet alle ugens 7 dage fra kl. 5:00 - 23:00 hvor medlemmerne kan komme og gå som de har tid og lyst til.
Dette foregår ved hjælp af en personlig udleveret adgangsbrik.

Vores center er indrettet med et bredt udvalg af motionsudstyr til træning af kondition, styrke og koordination. Vi har investeret i noget af det bedste og nyeste udstyr på markedet. Der er 2 løbebånd, 2 romaskiner, crosstrainer, styrketræningsmaskiner, håndvægte, vægtstænger m.m.

Inden du begynder at træne/beslutter dig for medlemskab, kan du få en gratis prøvetime. Kontakt ssk@soenderris.dk pr. mail, skriv "prøvetime i fitness" og oplys dit navn og telefonnummer. Du vil herefter blive kontaktet af afdelingslederen, så I sammen kan finde et passende tidspunkt.

Vi tilstræber, at alle instruktører gennemgår en DGI uddannelse som fitnessinstruktør. 

Husk at medbringe behageligt træningstøj, indendørssko, drikkeflaske og et træningshåndklæde.
Toiletter i tilbygningen med bademuligheder.
Opbevaringsskabe, finder du ved indgangen til tilbygningen. Disse skabe skal bruges til din jakke, sko, taske m.m. imens du træner. Du skal huske selv at medbringe en hængelås, hvis du ønsker skabet låst imens du træner. Du kan stadig stille dine sko ved indgangen, hvis du ikke ønsker dem låst inde.

NYT fra 2023

Tirsdag d. 3. januar 2023 starter SSK Fitness op med SeniorFitness. Et senormedlemsskab koster det samme som et almindelig medlemsskab (125 kr. pr. md) men adskiller sig ved, at der tirsdag og torsdag formiddag fra kl. 0800-0900 vil være arrangeret SeniorFitness, ligesom Seniormedlemmerne har adgang til deres helt egen instruktør, som er uddannet ved DGI. Ved indmeldelse får Senioeren tilbudt en nøje gennemgang af centret, ligesom Senior instruktøren vil lave et personligt program tilpasset den enkelte. Senior instruktøren vil løbende følge med i jeres personlige udvikling og efter behov ændre i jeres træningsprogram i takt med, at I bliver mere øvede. Det er ikke et krav, at I træner netop tirsdag og torsdag fra 0800-0900, men vi har en forhåbning om, at I vil benytte jer af muligheden for at få noget socialt ud af det, imens I selvstændigt træner i Fitness efter jeres individuelle plan. Senior instruktøren er selv senior og har stor erfaring med styrketræning. Han vil være i centret på forskellige tidspunkter henover ugen. Der kommer en tavle i centret med billede af instruktøren. På tavlen vil han påføre de tidspunkter, hvor han vil være i centret, så I har mulighed for at møde op og få råd og vejledning løbende igennem processen, men han vil naturligvis også være i centret en gang imellem på de planlagte tidspunkter tirsdag og torsdag fra 0800-0900, hvor vi håber, at mange af jer vil møde op til et nyt lokalt, socialt seniorfællesskab i hjertet af Sønderris :-)  

Opstart er tirsdag d. 3. januar 2023 i SSK fitness hvor vi vil stå klar til at tage imod jer og hjælpe med indmeldelse osv. 

Har du lyst til at træne lokalt, er du altid velkommen i SSK Fitness.

Vi glæder os til at se dig.

Følg os på Facebook SSK Fitness, hvor vigtig info vil blive offentliggjort 

 

Doping

DOPING
I SSK Fitness tager vi skarp afstand fra alle former for doping.
I SSK Fitness tror vi på den rene (dopingfri) måde at opbygge muskulatur, nemlig via den korrekte træning og den korrekte kost. Derfor samarbejder vi med Anti Doping Danmark, som til enhver tid kan komme forbi og udtage folk til kontrol.
Som bruger af SSK Fitness er det et krav, at man deltager i en sådan kontrol, hvis man er tilstede i fitness lokalet, når der kommer en kontrol.
Såfremt man nægter dette, vil man, med omgående virkning, blive udelukket på livstid fra SSK Fitness.
Læs mere på http://www.antidoping.dk