Billeder
SSK tager rigtig mange situationsbilleder til de forskellige arrangementer. Det er med til at fortælle historien om en succesfuld sportsklub og vi har en opfattelse at vores medlemmer holder meget af det.
Skulle du møde et billede der støder dig – så skriv til ssk@soenderris.dk att: Inge Hansen.

 

Lidt om ideen bag sønderrisdagene.

Sønderris er ubestridt Esbjergs nyeste "landsby" og som så uden dybe traditioner i afholdelse af disse "samlede" landsbyaktiviteter som man ofte ser andre steder. Der er gemmen tiden nogle rigtige gode tiltag som har bidt sig fast med bl.a. en halfest, en aktiv sportsklub, spejdere m.m.. Alt sammen medvirkende til at samle bydelen.

En festuge ville kunne supplere disse tiltag og ydermere give lokale foreninger og virksomheder en mulighed for at promovere dem selv, samtidig med at det vil være en underholdende anledning for familierne i Sønderris, til at bruge et par afslappende timer sammen.

Sønderrisdagene er tiltænkt som en kulturel begivenhed, som gerne skulle kunne samle borgerne i Sønderris om nogle festlige dage med marked, boder, gøgl, workshops, hoppepuder, musik, shows, sport og meget andet. Sønderrisdagene er primært for og med voksne og børn i Sønderris, men på sigt kan det ikke udelukkes, at det bliver så stort et tilløbsstykke at resten af Esbjerg (og verden) får øje på det fine ved ideen.