Sønderris Sportsklub tilbyder gymnastik til både børn og voksne. Vi træner primært i gymnastiksalen på Sønderrisskolen, dog træner springholdene af pladshensyn i Sønderrishallen.

Vores primære sæson er fra 1. september til omkring midt/sidst i marts, hvor vi hvert år afslutter med gymnastikopvisning.

Tilmelding og køb af medlemskab skal ske via webshoppen, eller ved at kontakte medlemsservice.

Grundet Corona har vi ikke haft mulighed for at tilbyde den samme mængde hold som vi plejer, så i år tilbydes der kun sommer-CrossGym for voksne, fra juli til august.

Børn

Gymnastik børnehold starter op igen i uge 36.
Bemærk: Power girls starter først uge 38.

BEMÆRK: Vi åbner online tilmelding søndag d. 16 august 2020 kl. 20.00

Voksne  (læs det aktuelle program

• Yoga (begynder) Se tiderne på facebook, gruppen hedder ''SSK yoga sønderris''
  • CrossGym.
  • Stram Op
  • CrossDance

For alle hold gælder at det er nødvendigt at tilmelde sig via app'en Sport Solution.

Frivillig

Kunne du tænke dig at være frivillig hjælper eller instruktør, så kontakt os hurtigst mulig, vi ønsker altid at tilbyde så mange hold som muligt.

Vi kan altid bruge hænder, så kom gerne og få en snak eller send en mail til:
Linette@mackenhauer.com