Sønderris Sportsklub tilbyder gymnastik til både børn og voksne. Vi træner primært i gymnastiksalen på Sønderrisskolen, dog træner springholdene af pladshensyn i Sønderrishallen.

Vores primære sæson er fra uge 38 til omkring midt/sidst i marts, hvor vi hvert år afslutter med gymnastikopvisning.
Dato for Gymnastikopvisning 2023 kommer senere på året.

Tilmelding og køb af medlemskab skal ske via webshoppen, eller ved at kontakte medlemsservice.

Grundet Corona har vi ikke haft mulighed for at tilbyde den samme mængde hold som vi plejer, så i år tilbydes der kun få sommer hold for voksne.

Børn:

Gymnastik børnehold starter op igen i uge 38.
BEMÆRK: Vi åbner online tilmelding SØNDAG D. 14 AUGUST KL. 20.00

P.t mangler vi hjælp af instruktør og hjælpetræner for årgang 2013-2014-2015-2016 og 2017

Voksne  (læs det aktuelle program

• Yoga. Se mere info på facebook, gruppen hedder ''SSK yoga sønderris''
  • TABATA. Se mere info på facebook, gruppen hedder "SSK Tabata - Kom i form Sønderris"
  • CrossGym. Se mere info på facebook, gruppen hedder ''SSK CrossGym''
  • CrossDance. Se mere info på facebook, gruppen hedder ''SSK CrossDance''
  • Stram Op. Se mere info på facebook, gruppen hedder ''SSK Stram Op'
  • Høvdingebold. Se mere info på facebook, gruppen hedder ''SSK Høvdingebold''

For alle hold gælder at det er nødvendigt at tilmelde sig via app'en Sport Solution.

Frivillig

Kunne du tænke dig at være frivillig hjælper eller instruktør, så kontakt os hurtigst mulig, vi ønsker altid at tilbyde så mange hold som muligt.

Vi kan altid bruge hænder, så kom gerne og få en snak eller send en mail til:
Linette@mackenhauer.com