SSK Håndbold

Sønderris Håndbold

Sønderris Sportsklub (SSK) blev stiftet i 1987. I den spæde start bestod SSK af en fodbold- og en håndboldafdeling. I dag er klubben vokset betragteligt og udbyder et bredt udbud af idrætsgrene.

SSK Håndbold er en breddeklub, hvor der er plads til alle, der har lyst til at spille håndbold. Klubben tilbyder håndbold til alle børn og unge lige fra de yngste på U4 Trille og Trolle til U18. Endvidere tilbydes der pt seniorhåndbold på damesiden. 

Klubben har i dens forholdsvis korte levetid præsteret at blive kåret til årets børnehåndboldklub 2011/2012 i JHF's kreds 7, ligesom klubben har vundet både JM og DM for U12 piger i sæsonen 2016/2017.

SSK Håndbold baserer sig på frivilligt arbejde. De frivillige hjælpere varetager mange forskelligartede opgaver i klubben lige fra administrativt arbejde til træning af børn og unge.
Det forventes at forældre til børne- og ungdomsspillere i SSK Håndbold er behjælpelige med at løse forskellige opgaver i løbet af året - herunder eksempelvis tidtagning og cafevagter når der spilles hjemmekampe. Ligeledes har alle hold brug for praktisk hjælp til f.eks. tøjvask, kørsel til udekampe, medbringelse af frugt til kampe mv. 

Henvendelser og spørgsmål vedrørende SSK Håndbold på: sskhaandbold@soenderris.dk

Klubben er beliggende i Esbjerg-forstaden Sønderris og der trænes og spilles kampe i Sønderrishallen, Krebsens Kvarter 72, 6710 Esbjerg V.  

Samarbejde med SGI

SGI  håndbold og Sønderris Håndbold har indgået samarbejde på U11 Drenge, U13 Drenge, U13 Piger, U15 piger og U17 piger, og kan således tilbyde håndbold i alle årgange i den kommende sæson.

Trænerteamet for U15/U17 piger med blandt andet Martin Møller og Kenneth Mørk siger, at det bliver 2 gode hold, men at vi kan sagtens bruge flere spillere.

Vi ser frem- og glæder os til en sæson med seriøs håndbold træning, hvor det sociale er også prioriteret

Facebook
De fleste hold har en lukket Facebookgruppe, hvor alle informationer bliver givet. Derudover har vi en fælles Facebookside for SSK Håndbold se mere her