Yoga for begynder og let øvede

Yoga for begynder og let øvede
Er det første gang du skal prøve yoga, så kunne denne time være noget for dig, der er tilegnet helt nye og uøvede.
Yoga øvelser er den absolut bedste måde at fjerne spændinger i kroppen på, mindske rygsmerter betragtelig.

Programmet er forskelligt fra gang til gang, og du vil blive guide godt igennem alle øvelserne. Vi arbejder med åndedræt og bevægelse, for at komme dybere ind i stillingerne, blive afspændt, få større indre ro, og skabe en balance i kroppen både fysisk og mentalt. Vi starter med at skabe en indre ro og opvarmning af kroppen, og afslutter med en kropsafspænding.

Hvornår:

Derudover afholdes der flere hold adhoc - Meld dig ind i Facebook gruppen SSK Yoga og følg opslagene omkring ekstra hold i løbet af sæsonen.

Hvem kan deltage ?
Alle voksne, kvinder og mænd, unge og gamle – trænede som utrænede – dig der helt grøn/nybegynder – dig der er let øvet

Instruktør
Inge  og Pernille

Tilmelding
Køb medlemskab af SSK gymnastik og derefter er der valgfrihed mellem de udbudte gymnastikhold. https://webshop.sport-solutions.dk/Sonder…/membershiplist/10 
En anden mulighed er SSK’s fritræningsordning til kr. 149 pr. måned.

Bemærk: Det er vigtig at du booker dig ind på holdet.

Tøj
Kom i behageligt tøj, som du kan bevæge dig i.
Der er ikke behov for indendørs sko.
Tag strømper/sokker samt en trøje med i salen, godt at have til afspænding.

Medbring
Vanddunk.
Coronaregler: Medbring egen yogamåtte samt evt. tæppe mm.

Hatha yoga

Er den klassiske yoga-form. Der arbejdes med hele kroppen, i form af smidiggørende og styrkende stillinger i samarbejde med åndedræt og bevægelse. Der bliver lagt vægt på at lytte til din krop, opmærksomhed på nuet, åndedræt og fysiske stillinger. Vi vil også arbejde dynamisk med øvelser, så et bliver et flow. 

Generel info.
Yoga er et flere tusinde år gammelt træningssystem for krop og sind. Der er intet religiøst, spirituelt eller mystisk ved yoga. I hvert fald ikke i den yoga, jeg underviser i her.
Yoga stammer oprindeligt fra Indien, og selve ordet ”Yoga” kommer fra sanskrit og betyder egentlig ”union”, altså at forene (sind, krop og ånd gennem fysiske træningsøvelser). Yoga er strækøvelser, smidighed, ro, kropsbevidsthed, koncentration og hvor vi samtidig skaber balance i kroppen ved at opbygge fleksibilitet og styrke.
Du får en stærkere og smidigere krop af yoga. Alle kan som udgangspunkt være med, du vil bare blive bedre og bedre til de forskellige kropsstillinger.

 

Der er flere gode grunde til, at dyrke yoga, men her de 5 bedste af dem. De giver dig virkelig hurtigt og mærkbare resultater.

  • Afhjælper ryg og ledsmerter
  • Forbedrer din kropsholdning markant
  • Gør dig mere smidig
  • Renser dit sind for hverdagens stress
  • Du lærer at slappe rigtigt af