Halbal 2016 - En festlig afslutning på Sønderrisdagene

Her ligger en lille video  https://youtu.be/xUxf3d0T-yg.

Med et splinternyt koncept forventer SSK i år at fjerne enhver tilbageværende opfattelse af at halbal kun er for bonderøve!

På scenen præsenterer vi intet mindre end 2 super fede bands samt en DJ, altsammen badet i et fantastisk flot lysshow.

Helt eksklusivt for vores spisende gæster, sørger Peter "DQ" Andersen for et veltirettelagt dinershow, med garanti for god underholdning!

Menuen består af en lækker 3-retters menu leveret af Restaurant Parken, samt en af byens bagermestre.

Men intet halbal uden opvarming - baren i foyeen åbner derfor allerede kl. 16.00, med helt ekstraordinært billige priser til de hurtige, og selvfølgelig er musikken også her på plads.

Børnene skal heller ikke snydes, og inviteres derfor til børnedisko fredag aften.


Fredag 26. august kl. 17.00: Børnedisko 1-3 klasse
Fredag 26. august kl. 19.30: Børnedisko 4-6 klasse
Lørdag 27. august kl. 16.00: Opvarmning i foyeen
Lørdag 27. august kl. 18.00: Spisning m/ dragshow
Lørdag 27. august kl. 20.30: Halbal

Oplev smagsprøver på underholdningen herunder.

 

 

Hitshakers

Hitshakers leverer herlige og hårdtrykkende fortolkninger af kendte hits, der alle har gået deres sejrsgang på alle danske radiostationer og diskoteker!

Hitshakers er et danseorkester der går i fødderne på publikum. De fem musikere ryster de svedigste hits igennem covermaskinen, samtidig med at der leveres en lydmur af energi fra scenen! Bandet består af professionelle og rutinerede musikere, der har spillet i utallige sammenhænge og som forstår at skabe feststemning.

 

 

80erne Lever

80’erne Lever spiller de bedste hits fra, hvad mange synes er et eneståenede årti rent musikalsk.

Der er næppe før eller siden skrevet så fantastisk musik med så store armbevægelser, i den tid som de fleste af os husker fra kunstnere som Madonna, Cindy Lauper, Whitney Houston og Belinda Carlisle, for blot at nævne et par stykker.

Med et solidt og velspillende orkester bestående af musikere fra den øverste liga i det danske musikmiljø og med en karismatisk sangerinde i front er der lagt i kakkelovnen til en aften i 80’ernes tegn med fest, farver, power og masser af luftguitar.

 

 

Drama Queen

Ekslusivt til vores spisende gæster serverer vi en vaskeægte lækkerbisken af et festfyrværkeri, når Peter Andersen alias "DQ" præsenterer sit pompøse drag show.

Tidligere har Peter givet suveræne præstationer som blandt andet Whitney Houston og Lady Gaga, så hvem ved hvem der mon dukker op når Sønderris Sportsklub varmer op til halbal 2016?!!

Mere her http://www.halbal2016.dk/ 

 

Sønderris Halbal 2016

 ”Planlægningen af årets Sønderris Halbal 2016 er i fuld gang og har været den siden i starten af december” – fortæller Jimmi Thomsen fra Uranusvænget, som er en af de nye kræfter i dette års Halbal i Sønderris. Han får hjælp fra naboer og kammerater til de praktiske ting. ”Ulrik (Uranusvænget) er IT specialisten og Anders (Fiskenes Kvarter) er den grafiske del af teamet”. Derudover har også en række andre personer hjulpet på den ene eller andet måde.

Jimmi har en fortid med DJ, musik og events og har derfor en del kendskab til at arrangere denne slag fest. ”Tilslutningen til halballet i Sønderris har de sidste par år været dalende, og det kan der være mange årsager til” siger Jimmi og fortsætter: ”Målet med dette års halbal er at skabe en fantastisk fest i en storslået kulisse, hvor lyd og lys kulminerer med fantastiske optrædener, samtidig med at prisen på både billetter og drikkevarer i baren sænkes eller holdes nede”. Arrangørerne er i skrivende stund ved at lukke de sidste aftaler med underholdningen til halballet. ”Det er vigtigt at finde musik og underholdning som er mangfoldigt, og hvor der er noget for alle aldersgrupper” siger Jimmi og fortsætter; ”Vi har efter vores egen opfattelse lavet et super godt program. Vi har forfest i foyeren fra kl. 16.00, hvor man kan komme og købe en øl og hygge, og hvor der er lidt musik ved en DJ. De gæster, der vælger at købe billet med spisning fra Restaurant Parken, får i billetten også underholdning med DQ (red.: Peter Andersen dragshow). Derefter spiller ”Hitshakerz” glad dansevenlig musik i et par timer og endeligt spiller ”80´erne Lever” op til et brag af en fest. ”

For børnene er der fredag d. 26. august, børnedisko i forhallen, med DJ, lys og lyd. Man kan læse mere herom på hjemmesiden nedenfor, fra fredag d. 15. januar.

 ”Vi opfordrer folk til at ”like” SSK Halbal 2016 på Facebook og besøge hjemmesiden ”www.halbal2016.dk” for at læse mere om festen, købe billetter samt orientere sig om eventuelle ændringer i programmet - slutter Jimmi”.

Billetsalget starter fredag d. 15. januar 2016 kl. 12.00”.

Billetpris:

Kr. 365,-            inkl. spisning og underholdning med DQ

Kr. 195,-            musik og dans fra ca. kl. 21.00

Kr. 30,-               Børnedisko

Har du spørgsmål kan de stilles til Jimmi Thomsen, via Facebook siden ”SSK Halbal 2016”