Bliv sponser i Sønderrishallen

Reklameskilt i Sønderrishallen 
 

Du har som sponsor mulighed for at støtte vores frivillige engagement i Sønderris

SSK er en aktiv sportsklub som prøver at favne bredt, vi tilbyder fodbold, håndbold, gymnastik, dans, fitness og indendørs cykling.  Vi skaber tilbud til både små og store. Vi arbejder for,  at vores tilbud skal komme alle tilgode og for at kunne tilbyde medlemmerne fornuftige kontingentpriser. Udover idrætterne så afholder vi forskellige sociale arrangementer.
Vi har ca. 1600 medlemmer, hvoraf 50% er børn. Ca. 170 frivillige personer, der gør en kæmpe indsats. Sønderris er en aktiv bydel lige nord for Esbjerg. Så vi har meget fokus på at få børn og voksne til at blive i vores område.

Vi tilbyder at opsætte jeres reklameskilt i Sønderrishallen. Det kunne være en rigtig god måde for dig/jer at blive synlig på. 

Reklameskilt størrelsen ca. 75 x 220 cm 

Kontaktperson Inge Hansen på mail ssk@soenderris.dk

Priser inkl. opsat reklame:

  • kr. 5.000 for 1 års reklame - efterfølgende år kr.   3.500
  • Kr. 10.000 for en 3 års reklameaftale             

Priserne er inkl. print af reklame i fast mål samt ophængning heraf. Sponsor leverer trykklart logomateriale med farveangivelser i et højtopløseligt jpg eller pdf format passende i formatet 75 x 220 cm. Mod et tillæg kan vi tilbyde at opstille eller ombryde Jeres reklame. Til det brug skal der fra sponsor fremsendes logomateriale i Adobe Illustrator (ai) ellerEncapsulated PostScript (EPS) format.

SSK forestår at ophænge og udskifte reklamerne. Logo og layout kan indsendes til Inge Hansen på ssk@soenderris.dk.