Unge Fitness

Er du mellem 12 og 14 år kan du nu træne i vores fitness center, uden at dine forældre skal være tilstede, hvis du kommer i det tidsrum, hvor der er en instruktør/vejleder tilstede.

Vores instruktører/vejledere vil være i Fitness centret mandag til torsdag fra kl. 18-20. Dagens instruktør/vejleder vil have åbnet alle dørene, så du ikke behøver en brik for at komme ind.

Køb dit medlemskab i webshoppen.

Der vil være dage i løbet af året, hvor vi bliver nødt til at aflyse unge fitness – nogle gange med kort varsel pga. sygdom eller ferie blandt de frivillige instruktører / vejledere. Det er derfor en forudsætning for dit medlemskab, at du tilmelder dig gruppen ”SSK unge fitness” på Facebook. Herigennem vil du få besked om aflysninger osv. Det anbefales også, at du bliver medlem af gruppen ”SSK fitness” på Facebook, hvor mere generelle informationer vil blive offentliggjort.

Træning sammen med en forældre.
Hvis du ønsker at træne uden for bemandingstiden, skal du medbringe en forældre der er aktiv medlem

Pris kr. 450.- halvårligt som betales forud for hele perioden.
Der udleveres ikke brik da døren er åben af instruktøren

For dig der er fyldt 15 år.
Ønsker du at træne for dig selv, kan du tegne et voksen medlemskab fra den dag du fylder 15 år.
Du kan købe medlemskab til Fitness til kr. 125 pr. måned.
Særlig aftale for håndboldspillere: SSK Fitness kan tilkøbes til kr. 89 pr. måned hvis du har et aktivt håndbold medlemskab.