SGI/SSK Fodbold

SSK Fodbold og SGI Fodbold har et fuldbyrdet samarbejde på ungdomsårgangene fra U13 og opefter.

På vores ungdomshold tilbyder vi et seriøst træningssetup, hvor spillere på alle niveauer træner ensartet og struktureret, samtidig med at det sociale samvær på holdene prioriteteres højt.

Alle årgange har en fast betalt træner som i samarbejde med holdets hjælpetrænere koordinerer og afvikler ugens træningssessioner. Trænerne har altid fokus på at der skal være sammenhæng mellem de ting vi træner og de ting vi bruger i kamp. Holdenes mål er derfor ikke nødvendigvis at hente store sejre hjem, men i stedet at vise spillerne at det de øver på træningsbanen også skaber værdi i kampsituationer.

Niveau og ensartethed

I SGI/SSK samarbejdet træner vi efter et fælles træningskompendie, som også benyttes af de yngste spillere i klubben. Ved at benytte et fælles træningskompendie sikrer vi at vores spillere, fra helt små, får kendskab til den måde vi gerne vil spille fodbold på i SGI/SSK.

Vi tilstræber altid at sammensætte vores spillere så de bedst muligt afpspejler niveauet i de ligaer de tilmeldes. En stor årgang kan derfor sagtens have hold i mange ligaer på forskellige niveauer, men når vi mødes på træningsbanen er alle lige og tilbydes den samme træning.

 

Du kan blive en del af holdet i SGI/SSK samarbejdet både som medlem af SGI Fodbold og SSK Fodbold.

Fælles logo

SGI/SSK spiller under fælles logo.

Logoet er en fusion af begge klubbers logoer, og findes i 2 udgaver til lys og mørk baggrund.

Logoet kan downloades til tryk her.