Kontakt os

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at skrive en mail på adressen livsstil@soenderris.dk .

Sønderris Sportsklub har uddannet flere kostvejledere:

  • Inge Hansen
  • Anja Juncker Kalkerup (færdig forår 2020)

Vi tilbyde personlig vejledning og sundhedsprofil, men afholder også gruppeforløb. Derudover tilbydes personlig træning.

Vi gør dette som frivilig, og alle pengene går til børn og unge i Sønderris Sportsklub

Hvor foregår de enkelte kurser - læs her

Inge Hansen

Jeg har taget DGI's kostvejledningsuddannelse og har flere uddannelser inden for træning. Jeg tilbyde personlig vejledning og sundhedsprofil, men afholder også gruppeforløb. Derudover tilbyder jeg personlig træning.
Jeg gør dette som frivilig, og alle pengene går til børn og unge i Sønderris Sportsklub

  • Kostvejleder
  • Coach
  • Personlig træner
  • Fitness instruktør
  • Instruktør i yoga, step, muskeltræning, ryg, spinning og løb
  • Underviser i dans "Swing & Rock'n Roll"

I rigtig mange år har jeg arbejdet med træning af forskellige art, både kondition og styrketræningsting. I 2013 deltog jeg i et projekt sammen med DGI og Esbjerg kommunue vedr. rygudfordrede personer.
Men jeg har måttet erkende at træningen ikke kan stå alene i forhold til sundhed. Jeg måtte have fokus på kosten, derfor tog jeg i 2014 kostvejleder uddannelsen. I 2015 har jeg uddannet mig indenfor coaching og har haft fokus på sindet.

Jeg er formand for Sønderris Sportsklub og er aktiv instruktør. Mor til 3 voksne børn og bedstemor til 3 skønne unger samt bosiddende i Sønderris.
Medlem af DGI Sydvest bestyrelse samt Sønderris lokalråd
Jeg elsker at gøre en forskel

Anja Juncker Kalkerup

Jeg er til dagligt ansat som ergoterapeut, med fokus på motorik og udvikling, ved Esbjerg kommune.

I februar 2020 blev jeg færdig med DGI kostvejleder uddannelsen ved Birgitte Nymann. Denne uddannelse tog jeg efter selv at have været på Livsstilsholdet. Den energi og inspiration jeg her fandt, ville jeg gerne give videre til andre. Jeg gør dette på frivillig basis og alle pengene går til børn og unge i Sønderris sports klub.

Siden min tidlige ungdom har jeg været aktiv sportsudøver og træner inden for flere forskellige sportsgrene. Via min interesse, ergoterapeutiske uddannelse/arbejde og erfaring både på egen krop og via hjælpen til andre, er jeg blevet mere og mere bevidst om hvor vigtig det er at have fokus på kosten i en sund livsstil – der er alfa omega.

Jeg er mor til 2 skønne unger og bosiddende i sønderris. I min fritid er jeg kreativ, elsker at være sammen med min familie og venner samt at være aktiv i Sønderris sports klub - hvor jeg har i en del år været frivillig instruktør.

Jeg elsker at hjælpe andre.